BIKOVIĆ I ĐUKA ZARATILI ZBOG LJETOVANJA U HRVATSKOJ: Čiko, a da li smijem u Ameriku ili Nemačku, oni su pobili dosta Srba

0
486

Ovih dana vlada burna rasprava na društvenim mrežama jer Srbi odmaraju u Hrvatskoj.

Miloš Biković i Vladimir Đukanović, zastupnici u Skupštini Srbije i dužnosnik SNS-a, ušli su u oštru raspravu na Twitteru, raspravljajući se o tome trebaju li naši ljudi provesti ljeto u susjednoj zemlji.

Budući da je većina zemalja zatvorila svoje granice prema nama zbog pandemije koronavirusa, mnogi Srbi su našli alternativu i svoja ljeta provode u Hrvatskoj. Na društvenim mrežama svakodnevno vidimo fotografije plaža Jadranskog mora, a gotovo da i nema poznatih osoba koje nisu tamo putovale na godišnji odmor. To je revoltirano Đukanovića, koji je na Twitteru poslao brutalnu poruku, što je izazvalo pravu lavinu reakcija, uključujući i Bikovićevu.

– Svima vama koji u Hrvatskoj sunčate stražnjicu, iskreno želim slomljen auto i probušene gume, šamar ili udarac u guzicu, iznervirani konobari koji vas ignoriraju, najgori arsenal uvreda i prijetnji … Svi se sramite koliko ste bezosećajni – napisao Đukanović. Dok su ga neki podržavali, drugi su osudili Vladimirove “psovke”, među kojima je i Miloš Biković, koji ovih dana uživa u Hrvatskoj. Pitao je političara kuda može putovati, jer to bi značilo da Srbi ne bi trebali ići u SAD, Njemačku, Austriju … jer smo i mi bili njihove žrtve.

LEAVE A REPLY