Doktor Belojević poslao JEZIVO UPOZORENJE: „ATOMSKI stiže za 72 sata, TRAŽITE NAJBLIŽE SKLONIŠTE!

  0
  3428

  Profesor i liječnik Goran Belojević, javnosti poznat i po nadimku Maserati, javnosti je poznat od kada je dobio nadimak. Naime, jednom prilikom je izjavio da mora voziti punt jer mu je maserka u popravljanju i izazvao je puno smijeha, a sada je opet sve iznenadio. Naime, dr. Belojević ima vrlo zanimljivu teoriju o početku novog svjetskog rata, koju je podijelio s kolegama i studentima i rekao im da bi bilo bolje da oni potraže utočište od atoma, nego da idu na fakultet.

  Naime, dr. Belojević poslao je e-mail u kojem je detaljno opisao što će se dogoditi prema njegovim vjerovanjima i zašto je to tako. Osvrnuo se na svoje znanje i iskustvo unutar ove teorije, kada je rekao da postoji velika opasnost od ratnih sukoba na globalnoj razini i da je uvjeren da će Sjedinjene Države objaviti rat i upotrijebiti sve svoje nuklearno oružje u sljedeća 72 sata (tada). , Nakon toga, Rusija bi im trebala odmah odgovoriti i želio je upozoriti sve da je važnije pronaći sva nuklearna skloništa nego ići na internetska predavanja.

  Da li su se učenici poslušali svog profesora, još nitko ne zna, ali sigurno su bili iznenađeni kad su pročitali ovako nešto. Međutim, profesor Belojević inače je poznat po svojim izjavama, tako da ih možda neće iznenaditi. Na primjer, za Maserati je rekao da se šali, jer je jednom prilikom trik „beogradskih lopovluka“ bio voziti ribu, a kao „alfa“ popravljali su i zavodili djevojke na taj način.

  LEAVE A REPLY