VUČIĆ SUZE RONI, desilo se ono NAJGORE: „Sa velikim žaljenjem…“ – Svi su VAN SEBE (FOTO)

  0
  5209

  Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne oglašava se toliko često o stvarima koje nemaju nikakve veze s politikom, on je jednostavno profesionalan čovjek koji misli da javnost ne bi trebala znati o privatnosti visokog dužnosnika koliko o njegovim postupcima i planovima za budućnost. Međutim, također je u nekoliko navrata postavio određene presedante, pa je govorio i o svom privatnom životu, ali znao se oprostiti od dragih ljudi javnim nastupima.

  Tako se oprostio od svog kolege Saše Miloševića, s kojim je bio prilično blizak i koji je bio i jedan od osnivača SNS-a. Ovog puta predsjednik Vučić odlučio je objaviti smrt poznate srpske književnice i voditeljice Isidore Bjelice, koja je tragično preminula u 52. godini. Predsjednik je napisao sljedeće: „Primio sam vijest o smrti naše istaknute književnice Isidore Bjelice s velikim žaljenjem. Njezin neobičan životni put, kao i trag koji je ostavila na umjetničkoj sceni Srbije bit će zabilježeni u brojnim knjigama i predstavama. Isidora će ostati upamćena po izvornim javnim nastupima, kao i po oštrom pisanom izrazu i jedinstvenom stilu. Izražavam duboku sućut njenoj obitelji i obožavateljima. ”

  Isidora je posljednjih godina teško bolesna, ali svi su imali nadu da se čudo može dogoditi, posebno zato što je bila uporna i vrlo hrabra do samog kraja, borila se do smrti i zbog toga su je svi voljeli i cijenili. , Ostala je sa suprugom i dvoje djece koja su neumoljiva, a sigurni smo da nas Isidora sada gleda odozgo i da joj je sada barem lakše.

  LEAVE A REPLY