UŠLI SU NA FACEBOOK GORANA KOJI SE JUČER UBIO: Ostavljao je potresne poruke, “DAJ MI MAJKO…”

  0
  1771

  Nesretni Goran poslao je svog zaručnika da mu donese nešto iz automobila, a onda je presudio sebe pod tušem hotelske sobe

  Goran S. (39) iz Negosavlja kod Medveđe objesio se u ponedjeljak navečer u sobi hotela na periferiji Leskovca, gdje je bio sa svojim zaručnikom.

  Nesretni Goran poslao je svog zaručnika da mu donese nešto iz automobila, a onda je presudio sebi pod tušem hotelske sobe, samo nekoliko dana prije zakazane svadbene zabave.

  Goranovi rođaci i prijatelji u šoku su i nitko od njih ne može ni pretpostaviti zašto je sebi oduzeo život.

  Radnik hotela rekao nam je da se Goran na recepciji javio sa osobnom iskaznicom i ušao u sobu s djevojkom:

  “Mi stvarno ne znamo što se između njih dogodilo. Ovo je prvi put da se ovakva tragedija dogodila u našoj zemlji, što je uznemirilo svo osoblje. Došla je policija, kao i hitna pomoć, koja je izjavila smrt. Čovjekovo tijelo kasnije su preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini kako ne bismo dodatno uznemiravali goste zbog cijele situacije. ”

  Prema jednoj verziji, Goran je došao u hotel sa zaručnikom nakon obiteljske svađe. U jednom trenutku poslao je djevojku u automobil, koji je bio parkiran ispred hotela, da mu donese neke stvari, a kad se vratila u sobu, zatekla je grozan prizor.

  Usput, godinama je živio u Beogradu, a vratio se u rodni Negosavlje kako bi organizirao vjenčanje. Na dan tragedije boravio je s roditeljima i zaručnikom u Leskovcu, gdje je buduća snaja dobila na poklon zlatni nakit od roditelja.

  Bili su skladan par

  Stanovnici Negoslavlja tragediju su komentirali s nevjericom, jer, kako kažu, ništa nije nakazivalo.

  “Proveli su nekoliko dana na selu, bili su sretni i stvarno nemamo odgovor na pitanje zašto se Goran odlučio ubiti. Imao je sve u životu, bio je marljiv i pošten momak, uspješan u poslu. Napokon se odlučio vjenčati i osnovati obitelj. Dobro se slagao s djevojkom i bili su skladan par “, kažu u Goranovom selu i dodaju:

  “Nitko vam ne može reći što se dogodilo, čak ni njegovi najbliži jer se nije žalio za ničim. On je trebao biti na poslu u utorak, a unajmio je hotelsku sobu da se odmori prije puta u Beograd. ”

  Sudeći po nekoliko fotografija objavljenih na Facebook profilu preminulog dječaka, Goran je radio na obnovi crkava. Njegovi omiljeni citati koje je objavio na svojoj stranici govore o tome da je religiozan: „Morate se opustiti. Nemojte se previše brinuti za ovaj svijet, ali čuvajte svoj mir i živite s Bogom, pustite ga kako ide … “U sljedećoj se poruci ipak vidi malo tuge:” Dajte mi, majko, drugi život da živim ja “, Zatim je napisao redak iz filma “Terminator”: “Ne postoji sudbina drugačija od one koju stvorimo sami …”

  LEAVE A REPLY