OVO JE ISIDORINA POSLJEDNJA OBJAVA NA INSTAGRAMU: Srce će vam se slomiti KAD VIDITE ŠTA JE NAPISALA

  0
  502

  Pisacica Isidora Bjelica preminula je danas u 52. godini života, nakon duge i teške borbe s opakom bolešću.

  Dijagnoza Isidore Bjelice je rak jajnika, IIIB stadij. Jedan od najsmrtonosnijih.

  View this post on Instagram

  Količina mentalno poremećenih koja se kači po ovim mrežama sa raznim zahtevima/ izjavama – svojim potpuno toksičnim uverenjima i potrebama govori koliko je važno da se vratimo u intuiciju a istovremeno da naučimo da prepoznamo programe straha i ludila i patologije da ne bi bili njihove žrtve! Zato je program #zadaviprincezuusebi toliko bitan da biste dobili emotivnu edukaciju i samim tim i zaštitu od sopstvene naivnosti -da vas "fino vaspitanje" ne bi sprečilo da kažete jedno – visoko kvalitativno NE svima onima koji se kriju iza svojih lažnih uloga dušebrižnika- tako manijak često glumi empatu, satanist vernika – neprijatelj – prijatelja – zlonameran – dobronamernog – ….lako ih je prepznati uglavnom seju mržnju, a misle da su izvor svetla – seju strah,a misle da su ljubav – ugroženi su od ovog i onog – zahtevni su i misle da su merilo dobrog – na zalost mnogo je više ozbiljno poremećenih sa dijagnozama nego što smo svesni – primarna emotivna edukacija znači naučiti prepoznati psihopatu – emotivnog pljačkaša i vandala – zaštite svoj život na vreme ——sve info na dualhealing@gmail.com – #zadaviprincezuusebi @josvoyage

  A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

  Isidora Bjelica je rođena 1967.godine u SFRJ, tačnije u Sarajevu. Njena porodica je bila izuzetno ibrazovana, jedan od najpoznatijih šahovskih pisaca je bio njen otac Dimitrije Bjelica, koji je bio mnogo poznat novinar na prostorima bivše države.

  On je nju učiio da bude ultramoderna ličnost kroz njeno odrastanje, a njen djed Dušan se zalagao isključivo za konzervativne vrijednosti.

  Rani počeci i spisateljska karijera Isidore Bjelice Pajkić
  Isidora Bjelica, danas Pajkić, svoju prvu knjigu objavila je u dobi od devetnaest godina, davne 1986. godine, pod naslovom „Prva probuđena“. Isidora je za svoje prvo književno djelo dobila Nagradu za književnu mlade Jugoslavije.

  Vrlo brzo organizirala je događaj pod nazivom “Ball Black Shirt Ball”, rođendansku zabavu, koja se u njihovom životu jako promijenila. Naime, Bjelica je tvrdila da ju je vlada prisluškivala i nadzirala, kao i članove njezine obitelji, s obzirom na to da se ona otvoreno zalagala za demokraciju, prestanak diskriminacije prema gay populaciji, što je u to vrijeme bila „tabu“ tema i ukidanje vojne ljuljati.

  LEAVE A REPLY