EVO koga je BRENA volela pre BOBE: On je bio njena najveća LJUBAV, a danas izgleda KO PROBISVET – svi ga znate, EVO ko je u pitanju – spremite se na ŠOK

  0
  3811

  Ljubavni život Lepe Brene svodi se na njen brak s Bobom Živojinovićem. Nekako je ne možemo zamisliti ni s jednim drugim muškarcem, jer je Boba postao dio njezinog identiteta, a ona sama nikada nije razgovarala o drugim ljubavima osim njega. Međutim, normalno je da je Brena prije Bobe imala dečke, samo što se do sada nije puno znalo o njima, a ona se zamalo udala za jednog, evo koga.

  Naime, Mirko Krlić, koji je bio saborski zastupnik i bivši predsjednik saborskog odbora za kulturu i informiranje, razgovarao je o svojoj ljubavi s Lepom Brenom, a prema njegovoj priči, on i Brena čak su se željeli vjenčati. Naime, sve se dogodilo u prvoj polovici osamdesetih, kada je Brena već bila zvijezda, dok je Krlić radio kao DJ u Zrenjaninu. Iako Brena to nikada nije javno spomenuo, Krlić se često osvrtao na to, kao da se želi hvaliti da je s Brenom. Rekao je da je istina da su u vezi i da se strašno vole, ali su i dalje ostali prijatelji. Tada se govorilo i da se udaje za Ratka Kneževića, što je rekao da mu to nije strano, jer mu je Brena stalno govorila da se želi vjenčati i da ima svoju obitelj.

  Rekao je da se uvijek boji da ostane sama, a posebno joj je bilo teško biti sama u Beogradu, a roditelji u Brčkom, pa ju je često vodio tamo kad bi je vidio kako plače, što je Brena ga je jako cijenila.

  LEAVE A REPLY