UDARNA VEST: BRNABIĆ VIŠE NEĆE BITI PREMIJERKA! EVO koga je Vučić izabrao, NEĆETE VJEROVATI!

  0
  3911

  Premijerka Brnabić iskreno je govorila o svojoj ulozi premijera u ovom mandatu, ali iznenadila je i sve rekavši da nije jedini kandidat za premijera za sljedeći mandat! Naime, premijerka Brnabić rekla je da joj nije toliko važno hoće li biti u novoj vladi, jer sigurno neće napustiti Vučića, kojeg je smatrala osobom koja je svoju zemlju izvukla iz krize. Ona ima vrlo visoko mišljenje o Vučiću i vjeruje da sve što radi treba biti takvo i da uvijek donosi ispravne odluke.

  Što se tiče njezinog mandata, ona je zadovoljna svime što je učinila i uopće je nije briga hoće li biti u novom sazivu, pa nije ni pitala hoće li se ponovno naći u istoj ulozi. Međutim, priznala je da zna da pored nje postoji još jedan kandidat koji je također iz SNS-a, a kaže da bi uvijek stala iza njega jer je vrlo profesionalan. Premijerka Brnabić rekla je da je zemlja trenutno u vrlo teškim vremenima, a najveća odgovornost leži na predsjedniku Vučiću. Iz tih razloga još nije donio konačnu odluku o koalicijskim partnerima, niti o konačnom sazivu vlade, jer pokušava pronaći najbolje rješenje.

  Međutim, rekla je da Aleksandar Šapić ima određeni borbeni duh koji Vučić cijeni i čini se da će postati izvrstan političar, iako ima još puno posla i učenja, ali nije isključeno da će Vučić ući u koaliciju s njim i njegovom strankom. Što se tiče SPS-a, kaže da su im glavni partneri, ali Vučiću se ne sviđa što pokušavaju osigurati mjesto u vladi i javnom sektoru putem stranih veleposlanstava.

  LEAVE A REPLY