SIGURNO SE UDALA IZ LJUBAVI: žena Mitra Mirića prava BOMBA, padaju vilice kad god ide gradom: KAKO se mogla udati za takvog GABORA

  0
  2152

  Iako se Mitar Mirić dugo nije bavio glazbom, i dalje se smatra jednim od najpoznatijih pjevača narodne glazbe na ovim prostorima. Uvijek je bio showman, znao je zabavljati publiku, a njegove se pjesme i dalje sviraju na splavovima i konobama. Mitar se oduvijek smatrao velikim dasom i momkom, a šuškalo se da je uvijek bio sjajan ženski igrač. Bio je na vrhuncu karijere u osamdesetima, a mnogi kažu da je nakon svakog nastupa soba bila puna djevojaka.

  Ipak, Mitar se posljednjih godina prilično smirio, vjerojatno zbog starosti. Oženio se, postao otac, a sada također uživa u ulozi djeda i živi sa suprugom. Vrlo je ponosan na svoju obitelj, pa se nedavno na društvenim mrežama pohvalio fotografijom supruge i unuke. Svi su bili oduševljeni slatkoćom male unuke, ali mnogi su primijetili i kako dobro izgleda Mirićeva supruga. Rijetko se pojavljivala u javnosti kao njegova supruga, pa je mnogi nisu ni dobili priliku vidjeti, ali sada se smatra pravom damom.

  Mnogi su komentirali njen izgled, a nekima nije bilo jasno što je vidjela na Mitru, smatrajući da on nije najljepši zavodnik s ovog područja, a čini se kao prelijepa dama. Vjerojatno je to razlog što Mitar na svim nastupima uvijek izgleda veselo i nasmijano, jer imati ovakvu ženu pored sebe velik je dar posebno za njega, a sigurni smo da on i danas uživa biti s njom.

  LEAVE A REPLY