Karleuša krila svoju BOLEST od SVIH, BRENA je slučajno razotkrila: NISAM ZNALA DA NIKO NE ZNA

  0
  2931

  Jelena Karleuša uvijek je izgledala kao snažna žena, sretna i ponosna – uvijek se uzvikivala u medijima, a svatko tko vidi njene slike i snimke, kao i intervjue, pomislio bi da živi život kao u bajci. Nosi skupu odjeću, skupe automobile, luksuzni dom, bogatog muža, sjajnu karijeru, svi bi pomislili da u životu ima sve, ali ne voli ruže na svim privatnim poljima.

  Jelena se ove godine hvalila slikama sa svog ljetnog odmora i gotovo svaki dan na društvenim mrežama objavljivala kako provodi vrijeme sa svojim djevojkama, pa pretpostavljamo da je već riješila problem koji je imala, ali malo je ljudi zapravo znalo da ima i zdravstvenih problema. Iako sebe naziva najzdravijom ženom na pozornici, Lepa Brena jednom je otkrila da to nije slučaj. Naime, Brena je jednom razgovarala s Jelenom, a Karleuša se tada požalila na probleme s hrskavicama u vratu i pitala je Brena što misli o tome i može li joj nešto preporučiti, ili liječnika. Brena joj je tada rekla o svom liječniku jer je bila sigurna da joj može pomoći.

  Brena smatra Karleušu vrlo snažnom ženom i sjajnim borcem, pa joj je čak tada rekla da se ne brine i da će sve biti u redu, ali ono što ona nije znala je da javnost nema pojma o tom problemu, pa je drugima pričala o tome. , a onda je sve to došlo do medija. Vjerujemo da Jelena za to nije krivila Brenu, jer su kasnije ostali u dobrim odnosima.

  LEAVE A REPLY