HOROR U SRBIJI! MLADOŽENJU PRONAŠLI MRTVOG U TUŠ KABINI UOČI SVADBE: Sa vjerenicom došao u hotelsku sobu

0
940

Tijelo G.S. (39) iz naselja Negosavlje kod Medveđe pronađen je sinoć oko 10.45 sati u sobi hotela na periferiji Leskovca, a pretpostavlja se da je počinio samoubojstvo.

Kako se neslužbeno doznaje, G.S. objesio se pod tušem hotelske sobe koju je unajmio sa svojom zaručnicom, s kojom se trebao vjenčati za nekoliko dana, i s kojom je pripremao svadbenu zabavu, piše JuGmedia.

– Na recepciji se javio sa osobnom iskaznicom i ušao u hotelsku sobu s mladom ženom. Ne znamo što se dogodilo među njima, ali ono što znamo jest da je ovo prvi put da se ovakva tragedija dogodila u našoj zemlji, što je uznemirilo svo osoblje. Došla je policija, kao i hitna pomoć, koja je izjavila smrt. Tijelo su kasnije preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini kako ne bismo uznemirili goste zbog cjelokupne situacije u državi – kaže jedan od zaposlenika u ovom hotelu.

Kako se neslužbeno doznaje, G.S.  došao je u hotel sa zaručnicom nakon što je imao žestoku porodičnu svađu. Usput, već godinama živi u Beogradu, a vratio se u rodni Negosavlje kako bi organizirao vjenčanje.

LEAVE A REPLY