DANAS JE PJEVAČ UMRO, A 30 GODINA U BRAKU JE BIO SA OVOM ŽENOM: “2015. godine je zgrabio za vrat i završio u zatvoru

0
1991

Rajko Dujmić preminuo je danas u dobi od 66 godina od posljedica prometne nesreće. Ove je godine, usput, obilježio tri desetljeća braka sa Snježanom, kojoj je zavjetovao vječnu ljubav 1990. godine.

“Bilo je puno žena i puno ljubavi. Ne mogu biti s nekim samo na temelju fizičke privlačnosti. Mora da postoji zajedničko otkucaje srca. Imam sina, Tina. Nisam se udala za njegovu majku. Udala sam se za Snježanu, koju već imam, hvala Bogu. 20. Teško se nositi s umjetnikom. I meni je teško. I najteže mi je izaći na kraj “, rekao je legendarni frontmen” Novih Fosila “prije 10 godina.

Usput, kriza u njihovom braku dogodila se 2015. godine, kada je Rajko fizički napao suprugu.

Prema medijskim izvještajima, policija ga je uhitila jer je zgrabio suprugu Snježanu za vrat i pokušao je izbaciti iz stana dok je bio pijan. Susjedi su tada zbog buke pozvali policiju.

“Bili smo u stanu zajedno. Pio je i svirao svoje dvije najdraže pjesme dive Whitney Houston koje obožava cijeli dan. Njegove su se emocije skupile, zaplakao je i odjednom je postao agresivan bez ikakvog razloga. Uhvatio me za vrat i pokušao izbaciti iz stana. Susjedi su čuli buku, uplašili se i pozvali policiju “, rekla je tada Snježana.

Rajko je tada optužen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Prijetila mu je tri godine zatvora. Međutim, zbog tog slučaja, Dujmiću je pripalo šest mjeseci probacije, zajedno s dvije godine. Njegov boravak u zatvoru 2015. godine bio je težak za Rajka. Navodno je bio stalno na lijekovima, radujući se samo posjetima supruge koji su dolazili svakog dana.

Podsjetimo, hrvatski muškarac zadobio je teške ozljede glave prošle srijede, 29. srpnja, u prometnoj nesreći kada je sletio s ceste i pao iz automobila. Umro je danas u dobi od 66 godina od posljedica povreda.

LEAVE A REPLY