ŽENA JE PO BUTINAMA UTRLJALA NEŠTO ŠTO SVI IMAMO KOD KUĆE: Ujutro Je Pogledala Svoje Noge I Mislila Da Sanja! RIJEŠILA SE VELIKE BRIGE (RECEPT)

0
4173

Ljeto je već neko vrijeme u našim krajevima, započeli su lijepi, sunčani i topli dani, a iako je cijeli svijet u velikoj panici i strahu od pandemije virusa corone, mnogi ljudi ni ovog ljeta ne razmišljaju odustati od odmora. more, plaže i neke druge vodene destinacije ili u najgorem slučaju planirate provesti nekoliko dana na nekim lokalnim plažama, bazenima, rijekama ili jezerima.

To je i vrijeme kada će se mnoge djevojke i žene nakon dugo vremena uvući u kupaće kostime, a zbog izolacije i zime, mnogi su nakupljali celulit na svom tijelu, na nekim nespretnim dijelovima, a poznato je da se mnoge žene bore s tim problem. Većina ih koristi neke kozmetičke tretmane ili pripravke koji gotovo uvijek mogu biti prilično skupi, a to danas nije moguće u svačijem novčaniku. Srećom, postoji jedno prirodno rješenje koje je vrlo učinkovito, ali ono što je još ljepše i potpuno besplatno

Svi znamo da kava sadrži kofein koji može imati vrlo pozitivan učinak na cirkulaciju krvi kako bi se poboljšao, a u isto vrijeme kašasta osnova može ukloniti toksine koji su se nakupljali na koži tijekom mjeseci. Ono što trebate učiniti je uzeti nekoliko žličica kave i pomiješati ih s maslinovim uljem. Zatim masirajte ovu smjesu na dijelu tijela na kojem imate celulit i ostavite da se sve poklopi oko 30 minuta, a zatim kožu operite mlakom vodom. Vjerujemo da će vas rezultat iznenaditi i da ćete otkriti da je nakon samo nekoliko tretmana vaš celulit na koži znatno manji.

LEAVE A REPLY