NESTOROVIĆ OTKRIO SPAS OD KOMARACA: Samo ovo uradite I NIJEDAN VAS NEĆE UJESTI, NISMO IMALI POJMA

0
3392

Opće je poznato da se komarci hrane ljudskom krvlju.

Ali, kako tvrdi pulmolog iz UDK iz Tirsove, Branimir Nestorović, neće nas napasti ako organizam zadržimo u osnovnom, a ne u kiselom stanju. Dakle, trebali biste smanjiti meso na minimum i imati barem četiri obroka dnevno s povrćem.

Riješite se krtica zauvijek pomoću ovog jednostavnog trika!
– Komarci se hrane aminokiselinama iz ljudske krvi jer je to jedini način da ženka bude reproduktivna. Ako je vaše tijelo kiselo zbog hrane koju jedete svaki dan, ti će insekti osjetiti to i više vas će ugristi – objašnjava dr. Nestorović i dodaje da su naše stanice po prirodi alkalne i da ih možemo promijeniti samo naknadnim unosom kiseline.

Primijetit ćemo da nas komarci manje potjeraju ako redovito konzumiramo povrće i voće, a ako ne jedemo hranu bogatu spornim kiselinama, kao s bilo kojom prerađenom hranom, poput mliječnih proizvoda i mesa.

– Zdrava prehrana je dobra za tijelo općenito, čak i kad se radi o izbjegavanju uboda komaraca. Ako pojedete barem četiri povrća i nešto voća, kad također morate paziti na šećer, šanse da vas napadnu komarci su minimalne – kaže dr. Netorović, pojašnjavajući da kada nemate čime se ti insekti hrane, onda vas “neće napasti”. gubiti vrijeme “.

Ujedi komaraca postaju manje važni ako održavamo osnovni metabolizam i naše tijelo u alkalnom stanju.

Promjena stanica iz alkalnog u kiselo stanje može stvoriti rak jer kiselina mijenja strukturu gena.

– Važno je dnevno eliminirati što više aminokiselina iz tijela, a bilo bi savršeno izlučiti onoliko njih koliko unosite. Za tako nešto, dijete poput Broysove i još starije Gersonove prehrane koristi se u medicini, a njegov podsektor onkologije – jasan je dr. Nestorović.

Spomenuta dijeta temelji se na jedenju svježeg povrća i sokova. Pije se polako tako da naše tijelo može apsorbirati sve svoje hranjive tvari.

Uz sokove iz svježeg povrća poput celera, krumpira, mrkve, repe ili rotkvice, važno je piti biljne čajeve za detoksikaciju tijela i jačanje imunološkog sustava.

– Nije dobro provjeriti stanje organizma putem mokraće, iako postoje testovi koji su namijenjeni tome u ljekarnama, jer nikad ne možete biti sigurni koliko učinkovito funkcioniraju bubrezi. Često se zbog ovog lošeg pristupa dobije pogrešna slika stanja pacijenta – napominje dr. Nestorović i dodaje da je jedini siguran način održavanja tijela osnovnim jelo povrće barem četiri puta.

LEAVE A REPLY