KLADIMO SE DA NEMATE POJMA KO JE PJEVAČICA SA SLIKE: Danas je jedna od NAJPOPULARNIJIH NA BALKANU, ZNATE LI?

0
3236

Danas je ona jedna od najuspješnijih i najpopularnijih pjevačica, gledajući ovu fotografiju, možete li pogoditi tko je to? Što mislite tko je na ovoj fotografiji?

Nije li zaista bilo teško pretpostaviti ili je bilo tako? Naravno, ova djevojka s lijepim osmijehom i slatkim licem je Emina Jahović, danas vrlo cijenjena i popularna pjevačica. Ona je na našoj pozornici dugi niz godina i snimila je hitove u više borbi.Takođe, Emina je počela pisati tekstove za pjesme za sebe. Slatka je, slažete li se sa mnom?

Ona je, kao i većina poznatih, vrlo aktualna na društvenim mrežama, posebno Instagramu, gdje je ovu sliku objavila iz djetinjstva, a njezini obožavatelji bili su oduševljeni njezinom slatkoćom i rekli su da se nije puno promijenila.

Ovu fotografiju dala joj je majka kad je došla u domovinu. Emine sitnice znače život, pa je bila sretna s ovom sitnicom i odmah je podijelila sa svojim pratiteljima. Ova je slika izazvala brojne komentare ljudi, komentari su bili pozitivni.

Inače slavne osobe koriste instagram za objavljivanje slika provokativnog sadržaja, možda bi trebali objaviti još ovakvih slika i one mogu privući pažnju, vidite?

LEAVE A REPLY