POTRESNA PORUKA DECI, Dragana Mirković suze roni: SRCE joj je prepuklo – UŽAS!

0
41545

Dragana Mirković je sjajna emotivna osoba, uvijek je spremna pomoći svima na bilo koji način, a svi kažu da joj sve jako utječe i da zna biti tužna zbog tuđe nesreće. Smatra se jednom od najvećih zvijezda na Balkanu i pravom divom, damom koja je oduvijek odmjerena i kultivirana, a jedna je od rijetkih koja svoju karijeru nikada nije gradila na incidentima i skandalima.

Dragana je u korektnim odnosima s većinom ljudi na pozornici, a u posljednje vrijeme često smo mogli vidjeti njena iskustva zajedno s Lepom Brenom gdje su bili na odmoru, a zajedno su podijelili slike. Dragana je čak u dobrim odnosima s Jelenom Karleušom, koja nije dobra s bilo kime na pozornici, ali njih dvije su se uvijek međusobno podržavale iako nisu bliske prijateljice. Svi uvijek imaju riječi hvale za Dragana, a čini se da je ona posebno slaba prema svojoj kolegici Tanji Savić. Naime, nedavno je na fotografiji Tanja napisala kako Tanja nevjerojatno podsjeća na nju kad je bila mlađa, pogotovo zato što je vrlo divna osoba.

Nažalost, Tanja Savić u posljednje vrijeme se bori za svoju djecu, a ona je i dalje neuspješna i nakon obitelji je dočekuje samo loša sreća. Tanja nije dugo vidjela svoju djecu jer ih je suprug odveo u Australiju i on ih neće vratiti, što Tanju jako ubija. Ispod slike napisala je dirljivu poruku: „Majke nikada nisu same u svojim mislima. Majka uvijek mora razmišljati dva puta, jednom za sebe i jednom za svoje dijete.

Majka razumije što dijete nije reklo. Kad ste bili bebe i metar udaljeni od mene, prekrila sam vas pokrivačima da vam ne bude toplo tijekom hladnih noći. Sad kad ste daleko od mene, preklopim ruke i prekrivam vas molitvama. Dragana je odmah odgovorila na tu poruku i uputila tužne osmijehe pokazujući kako joj je žao zbog svega što se događa s Tanjom.

LEAVE A REPLY