Ministar Aleksandar Vulin NAPADNUT: HITNO se oglasilo MINISTARSTVO OBRANE – EVO šta se desilo

  0
  1082

  Ministar Aleksandar Vulin jedan je od najaktualnijih političara tijekom epidemije uzrokovane virusom corone, posebno zato što je često bila potrebna vojna intervencija u postavljanju karantenskih šatora, ali i postavljanje privremenih zatvorenih bolnica. Što se tiče Vulinova političkog iskustva, moglo bi se reći da je dosta dugačak, i to više od dva desetljeća, ako uzmemo u obzir njegov angažman u Savezu komunista – Pokretu za Jugoslaviju.

  Nakon toga Vulin je bio jedan od osnivača Jugoslavenske ljevice (JUL), a prekinuo je sve veze s JUL-om 1998. godine, kada je na jednom od sastanaka rekao da nema smisla okretati se ratu nego otvaranju Zapadu. , Vulin je osnovao svoju stranku pod nazivom Socijalistički pokret, koja usko surađuje sa SNS-om. Bio je i ministar zadužen za Kosovo i Metohiju, zatim ministar rada, a od 2017. godine ministar obrane. Danas je Vulinu dodijeljena počasna leteća značka pilota, što je veliki dio dužnosnika, posebno kad je riječ o ministru obrane, jer je to znak zahvalnosti za sve što ministarstvo učini na opremanju zrakoplovnih snaga i protuzračne obrane.

  Međutim, iako je ovo bila veoma svečana ceremonija povodom Dana rada zrakoplovstva, neki su je koristili za napad na Vulin. Naime, pojedini mediji izvijestili su da Vulin ne zaslužuje ovako nešto, pa su odmah objavili iz ministarstva gdje su rekli da su sve lažne vijesti da je ministar htio degradirati i da nisu vidjeli razloga za napade da to nije zaslužio, pogotovo nakon od svih pojačanja koja su dobili za vrijeme mandata ove vlade.

  LEAVE A REPLY