DO JUČE PLAKALA ŠTO JOJ JE ODVEO DETE, sada PIJANA pravi udese po BEOGRADU: Napravila haos i pobegla s mesta nesreće – KAKVA MAJKA

0
2950

Prije samo nekoliko mjeseci Sandra Obradović prolazi kroz pravu dramu sa svojim bivšim partnerom. Naime, u javnosti su se u to vrijeme pojavile informacije da su se nakon kobne večere zajedno trebali dogovoriti oko detalja razdvajanja i viđenja djeteta. Međutim, prema određenim navodima, nakon večere došlo je do fizičkog sukoba među njima, odnosno nasilje njenog partnera nad njom.

Sandra je tada zadobila vrlo vidljive ozljede, iako se njezin partner pokušao obraniti govoreći da je bila pijana, dok je tvrdila da je popila samo čašu i da je on vjerojatno stavio nešto u svoje piće. Ono što je izazvalo oluju u javnosti jest činjenica da je unatoč svemu uzeo dijete i da se Sandra sada mora vući kroz sudove kako bi dobila sina. Nažalost, dogodio joj se neugodan prizor koji joj ni na koji način neće pomoći. Naime, ona je u subotu privedena u policijsku postaju zbog vožnje pod utjecajem alkohola i uzrokovala nesreću u takvom stanju.

Sandra je oko 16 sati uzrokovala lančani sudar na Novom Beogradu kada se sudarila u tri parkirana automobila što je nanijelo veliku materijalnu štetu. Osim toga na trotoaru su igrala troje djece koja su lakše ozlijeđena. Neki od prolaznika koji su se tamo zatekli kažu da je potpuno bez pameti, a neki su čak spomenuli kako izgleda kao da je pod utjecajem opijata. Kad je izašla iz automobila i vidjela što je učinila, samo je sjela i pobjegla s mjesta nesreće, iako su je građani pokušali zaustaviti.

LEAVE A REPLY