PRVI je razotkrio KORONU, a zatim svoja saznanja odneo u grob – NATERALI SU GA DA POTPIŠE DA JE SVE LAŽ, a mogao je sprečiti KATASTROFU

0
2920

Vijest o kineskom liječniku koji je prvi upozorio na smrtonosni učinak koronavirusa, koji je umro nakon toga, čula je širom svijeta na početku epidemije, priopćili su službenici iz bolnice u Wuhanu gdje se liječio. Međutim, velika je misterija o njegovoj smrti i svemu što se dogodilo u tom razdoblju u Wuhanu.

Naime, državna novina Global Time prvo je objavila vijest o smrti Li Wenlianga, ali kasnije ju je promijenila u “kritično stanje”. Na popularnoj kineskoj mreži, koja je zamjena za Twitter, neki su već izvijestili da je smrt ovog liječnika nanijela veliku tugu u cijeloj zemlji, jer je dr. Lee navodno preminuo u 21.30 sati prema bolničkim izvješćima, od kojih su mediji dobili informacije. No, neki liječnici i novinari, koji su željeli ostati anonimni, rekli su da je vlada intervenirala i zatražila da se izvještaj o smrti promijeni u “kritično stanje”, odnosno da mediji navode da liječenje još traje. Iako je to učinjeno, nekoliko sati kasnije proglašena je smrt.

Liječnik je u prosincu radio u središtu epidemije virusa corone i bio je prvi koji je primijetio sedam slučajeva koji su ga podsjećali na Sars, ali shvatio je da nije u pitanju isti virus. Potom je upozorio kolege na to i zamolio ih da rade u zaštitnim odjeljenjima kako bi se zaštitili od infekcije. Vijest je stigla i do vlasti, pa su ga posjetili određeni dužnosnici koji su od njega tražili da potpiše pismo optužujući ga za širenje “lažnih vijesti i ozbiljnih narušavanja javnog reda.” Bio je prvi koji je alarmirao cijeli svijet bez da ga je poslušao riječi i u Kini, možda sada ne bi bilo takve krize.

LEAVE A REPLY