Šabanova supruga U SUZAMA, PALI SVEĆE: Bog nek mi spase DETE! Šabana bi OVO dotuklo da je živ!

  0
  6149

  Ilda Šaulić, kći najvećeg kralja narodne glazbe na Balkanu, koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći, donijela je sreću ovoj obitelji kad je objavila da je trudna. Svi su bili preplavljeni jer se u toj obitelji konačno počelo događati nešto lijepo, nakon niza loših stvari, od kojih je najgora bila Šabanova smrt. Goca se od toga nije mogla oporaviti, a onda je došlo do raskida zaruka s Mihajlom, što je dodatno utjecalo na nju, pogotovo zato što se pokojni Šaban veselio sinovom braku.

  Međutim, Mihajlo je pronašao novu djevojku, a Ilda je sve razveselila viješću da drugi put postaje majka i svi su stvarno sretni, međutim, došlo je do novih komplikacija, zbog kojih se mnogi u obitelji plaše da će Goci biti previše. da će žena puknuti. Naime, Ilda je otkrila da ima korunu, upravo u trenutku kada je trudna. Ovu je javnost javno objavila jer vjeruje da ima tu odgovornost i zbog drugih ljudi koji su bili u vezi s njom, ali nakon toga više nije htjela nikoga zvati. Ilda je bila zaista presretna zbog svega i sve je išlo u pravom smjeru, ali eto. Ipak, sada se dobro osjeća, a u kući, gdje je u izolaciji, svi miluju i paze na nju. Međutim, Goca je pod velikim stresom zbog svega, stalno plače, ide u crkvu i pali svijeće, pa se moli i za svog nerođenog unuka, tako da sve bude u redu.

  Goca zna koliko Ilda pati za majčinstvom i koliko joj je važna ta trudnoća, pogotovo sada kad nema Šabana i bilo bi strašno da je sada bez djeteta. Izvor blizak njihovoj obitelji kaže da Goca jednostavno više ne može podnijeti sve sama, ali zato je ovdje Sanela, koja je uvijek uz nju i koja ih sve smiruje i daje im vjetar u leđa. Ilda je ionako zastrašujuća, pa mogu pogoršati samo ako je još više uplašim.

  LEAVE A REPLY