NOVO otkriće vezano za koronu bacilo naučnike u OČAJ!: Sada sve pada u vodu, OVO niko nije očekivao!

  0
  2255

  Znanstvenici širom svijeta već mjesecima naporno rade na otkrivanju novih saznanja o virusu corone kako bi se spriječilo širenje ove infekcije, ali i pronašli lijek kojem uskoro prilazimo. Međutim, virus corone je prilično nepredvidiv, pa postoje neke stvari koje još nisu razjašnjene, ali i neke loše stvari koje se otkrivaju jedna po jedna.

  Naime, znanstvenici iz SAD-a poslali su izvještaj u znanstveni časopis “American Journal of Emergency Medicine”, u kojem su pisali o tome kako je zapravo moguće zaraziti se koronom dva puta u kratkom vremenu, što znači da imunitet ne stiče nakon prvog bolovanje. Naime, muškarac u Massachusettsu u travnju je dobio visoku temperaturu, a test krune pokazao se pozitivnim. Budući da je od ranije bio bolestan, jer boluje od Parkinsonove bolesti, dijabetesa, kronične bolesti bubrega, ali i visokog krvnog tlaka, stanje mu se ubrzo pogoršalo, a liječnici su ga uspjeli spasiti nakon 39 dana agonije. Međutim, ovaj se čovjek vratio tijekom sljedećih deset dana s groznicom i osjećajem gušenja, a test se opet pokazao pozitivnim.

  Ovaj je slučaj pokrenuo nova pitanja, a to je jesu li testovi uopće točni, jer postoji mogućnost da je negativni test bio netočan i da se taj čovjek nikad nije potpuno oporavio od infekcije, ali znanstvenici ne isključuju mogućnost da se ponovno zarazi. Znanstvenici su rekli da na izbacivanje virusa utječe težina bolesti, ali i starost pacijenta, pa onima koji su stariji i izloženi riziku treba više vremena za izbacivanje virusa.

  LEAVE A REPLY