Vučić van sebe, ODLAZI mu još jedan čovjek: Dačiću ugrožen život, EVO u kakvom se stanju nalazi!

0
2764

Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić bio je iznenađen događajima u SPS-u, koji vodi Ivica Dačić. Naime, Dačić je posljednjih Vučićevih bliskih suradnika, a na političkoj sceni Republike Srbije doživio je pravu političku ekspanziju, a došao je i na mjesto ministra vanjskih poslova ove zemlje. Dačić je poznat i kao jedan od najkarizmatičnijih političara u Srbiji, a njegova je stranka na nedavnim izborima prilično dobro prošla.

Međutim, Dačić je u posljednja dva dana prilično loš, a čini se da je uzrok takvoj situaciji sukob SPS-a i SNS-a, što bi moglo značiti da SPS ovoga puta neće ni doći na vlast. To bi bio potpuni poraz za Dačića, pogotovo ako se uzmu u obzir izborni rezultati, a sada mu je navodno kao posljedica oštećeno zdravlje. Uzgred, on je dijabetičar i stvarno se pridržava svih pravila o svojoj prehrani, pa rijetko pije alkohol i ne razmišlja o cigaretama. Međutim, iako se drži tog dijela, stresa je nemoguće izbjeći, posebno nakon nedavnih događaja s kolegama iz stranke.

Zbog toga je Dačić morao nazvati liječnika, koji mu je promijenio terapiju, ali morao se prijaviti i na redovite preglede, jer mu je šećer u krvi skočio na 20. Nažalost, ovo nije prvi put da je zbog stresa imao problema. zdravlje, jer se prije 3 godine sukobio s Mileom Mrkonjićem, nakon čega je završio na Vojnomedicinskoj akademiji sa srčanim problemima. Nadam se da to neće previše utjecati na njega i da će pronaći način da stres iskaže na druge načine.

LEAVE A REPLY