Ovaj film je predskazao današnju pandemiju – 2011. snimljen, sve u detalje OPISANO – evo kakav nas kraj čeka

  0
  2508

  Kruna je izazvala pravu paniku u svijetu, ali podijelila je i svijet na dva dijela – na one koji vjeruju i one koji u njega ne vjeruju, ali vjeruju da je sve ovo samo zavjera protiv običnih građana. Međutim, njihove tvrdnje možda nisu toliko utemeljene ako uzmemo u obzir da su neke stvari koje se događaju danas „već viđene“, pa recimo da postoje stotine detalja koje su skrivene u serijama poput Simpsona iz 1990-ih, filmova i knjiga pokazuju neobične podudarnosti s današnjim događajima.

  Međutim, jedan od filmova koji je snimljen 2011. godine tek sada, 2020., postaje sve popularniji među ljudima upravo zbog velikog preklapanja s današnjom pandemijom. Naime, radi se o filmu pod nazivom “Contagion” u kojem glavnu ulogu igra poznata holivudska glumica Gwyneth Paltrow. Iz Kongresa se vratila s vrlo čudnom bolešću, a nekoliko dana kasnije preminula je strašnom smrću. Njezin suprug u filmu je Matt Damon, koji ju je pokušao spasiti na sve moguće načine. Najčudnije je to što se tajanstveni virus velikom brzinom prenosi zrakom i dodirom, pa čak i kapljicama.

  U filmu umre veliki broj ljudi, dok liječnici na sve načine pokušavaju razumjeti o čemu se zapravo radi i odakle dolazi ovaj smrtonosni virus za koji se ne može pronaći lijek. Ovaj je film u vrijeme kad je snimljen bio prosječan, i nije zaradio mnogo novca, ali sada je postao planetarno popularan upravo zato što se mnogi poistovjećuju s likovima iz filma, ali povezuju kockice i detalje iz filma s današnjim svijetom.

  LEAVE A REPLY