Da li je MOGUĆE da je OVO IZJAVIO?!: Stipe Mesić žestoko udario na Srbe: „Ne može 5 posto Srba biti opasnost, njih se boje samo…“ STRAŠNO!

0
2988

Stipe Mesić je bivši hrvatski predsjednik koji je na toj funkciji imao dva mandata, od 2000. do 2010. godine, i jedan od onih koji nije bio ni na jednoj posebnoj strani, tj. Imao je prilično korektan odnos čak i nakon isteka mandata sa svima. , Rijetko najavljuje situaciju na hrvatskoj političkoj sceni, ali ponekad ne može propustiti neke događaje.

Ovih je dana rekao da je zadovoljan ishodom izbora u Hrvatskoj, odnosno da je u Europu poslata izvrsna poruka o snazi ​​hrvatske vlade, s obzirom na to da premijer sada ima punu odgovornost i ne mora se uvijek pokoravati koalicijskim partnerima. To uključuje odabir ljudi koji će ući u vladu, jer novi-stari premijer sada može birati ljude koji su kompetentni za svoj posao, a da se ne moraju savjetovati s drugima o svemu.

To se posebno odnosilo na ulazak Borisa Miloševića, glavnog vođe Srpskog nacionalnog vijeća, u vladu. Milošević je ovaj položaj naslijedio od Milorada Pupovca, a oko njega je bilo prilično potjera. Mesić je tako izjavio da je potpuno nepotrebno gledati na Srbe u Hrvatskoj kao na opasnost, kako su neki doznali. Kako 5 posto Srba može biti opasnost – upitao je Mesić, a zatim rekao da se Srba mogu plašiti samo kukavice.

S ovim ishodom izbora, narod je pokazao da nema ništa protiv manjinskih zastupnika, i na taj način se pokazuje da je navodna borba protiv Srba i njihovo predstavljanje opasno zapravo potpuna izmišljotina, izjavio je Stipe Mesić za hrvatsku televiziju.

LEAVE A REPLY