VUČIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO CECU RAŽNATOVIĆ: OVE riječi je izgovorio predsednik države, USLEDIO HAOS

  0
  2112

  Večeras je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić bio gost na televiziji Pink, gdje je razgovarao o raznim temama koje su ovih dana vrlo aktualne, mogli biste reći i vruće teme. Nije imao priliku detaljno raspraviti o svemu, jer je prvog dana prosvjeda već morao otići u Pariz na sastanak s francuskim predsjednikom Macronom i sudjelovati u videokonferenciji dijaloga s Prištinom koju sponzorira Europska unija.

  Predsjednik Vučić već je u nekoliko navrata govorio o tome kako su ovi prosvjedi pokušaj oporbe da sruše vladu na ulici, jer nisu mogli na izbore, a nakon toga je čak rekao da su u sve to uključene strane obavještajne službe.

  Iako ove teorije zvuče prilično nevjerojatno, činjenica je da postoje neke čudne stvari, a to je da je više stranih državljana uhićeno, pa čak se i prosvjednici slažu da su primijetili da određene grupe dolaze, prave probleme i onda bježe. Međutim, Vučić kaže da su učinili sve što je u njihovoj moći da spriječe nasilje. Kad je o tome govorio, spomenuo je najavu Svetlane Cece Ražnatović, koja ga je posebno zaintrigirala.

  LEAVE A REPLY