Umro je od korone, cijela estrada je u suzama – obožavali su ga svi, njihove poruke kidaju srca

  0
  3781

  Bio je jedan od favorita na pozornici i nitko s njim nije surađivao, od Aca Pejovića do Lexingtona i Jalea i Bube Corellija. Imao je samo 39 godina i imao je sjajnu karijeru pred sobom, iako je već bio vrlo uspješan. Danas su mu se mnogi pop kolege odali počast, a neki još uvijek ne mogu vjerovati da on više nije s nama.

  Upravitelj raznolikosti Bor Lalević bio je jedan od najpopularnijih menadžera među pjevačima, jer je bio vrlo uspješan u svom radu, ali bio je i privatno sjajan čovjek koji se volio šaliti, šaliti i družiti sa svima, i zato još veća tuga za njim. Nažalost, njegovo se tijelo nije uspjelo nositi s krunom, iako su liječnici učinili sve što je bilo u njihovoj moći kako bi spriječili da se na kraju desi ono najgore. Naime, Bor je popodne preminuo u Klinici za zarazne bolesti u Beogradu. Bor je dugo bio poznat po suradnji s Acom Pejovićem, s kojim je privatno imao dobre odnose, a bio je i direktor producentske kuće “Kamarad”, preko koje su organizirani koncerti u Srbiji i dijaspori.

  U posljednjih nekoliko mjeseci, Bor je surađivao s bendom Lexington i pružio im veliki broj koncerata i nastupa, a jedan od najvažnijih zasigurno je bio onaj u Beogradskoj areni. Nažalost, njega više nema, a Jala i Buba Corelli, između ostalih, pojavili su se na društvenim mrežama i napisali: “Mirno spavaj, dobri brate, volim te braća tvoja Sarajeva.”

  LEAVE A REPLY