SRPSKA MAJKA žestoko nagazila po svima: SRAMOTA DA VAS BUDE! – Njene reči se neće svideti MNOGIMA, a EVO i zašto!

0
3405

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najpoznatijih i kontroverznijih javnih ličnosti na Balkanu, zajedno s pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom. Naime, Ceca je u životu prošla puno toga i učinila sve, ali čini se da mnogi izvan Srbije najviše zamjeraju njezin brak s Arkanom, kao i neke izjave koje je dala. Međutim, mlađe generacije veliki su obožavatelji njene glazbe, pa i danas, gdje god Ceca napravi koncert, dvoranu ispuni rupom punom.

Ceca je sada iznenadila mnoge kad je odlučila javno iznijeti svoje mišljenje u vezi s prosvjedima, što do sada nije učinio veliki broj javnih osoba. Naime, Ceca je svima poslala vrlo ozbiljnu, ali izvrsnu poruku vezanu za prosvjede. Ovdje nije željela zauzimati strane, niti je ikoga favorizirala, ali iznijela je neke činjenice. Naime, kako je napisala na društvenim mrežama, Ceca vjeruje da “ovo nisu dvije Srbije! Ovo je jedina, naša Srbija. Ubija nas kruna, užasne nasilje, šokirani smo rušenjem, sramotne fotografije iz naše lijepe zemlje izlaze na svijet! S kamenom na štapu, s palicom na kamenu – ne smijemo to dopustiti!

Zaboravljamo da moramo zaštititi druge i sebe od krune, ali očito i od sebe! Pomozimo sebi! Ne rušite svoj grad – sramota! Pojedinci ne napadaju novinare i policiju – sramota! Pojedinci se ne sramote uniforme – sramota! Ne povrijedite druge – sramota! Svi moraju imati pravo na svoje mišljenje, a da pritom ne budu ugroženi! Budimo dostojanstveni i u neskladu, neka nas dragi Bog spasi! Živela Srbija! “

LEAVE A REPLY