OBJAVLJENE POTRESNE SLIKE KARLEUŠE IZ BOLNIČKOG KREVETA: Bez znakova života, vraćali je u život elektrošokovima?!

0
6631

Jelena Karleuša jedna je od najpoznatijih i kontroverznijih pjevačica s ovih prostora, a ujedno je i samoproglašena “Diva”. Međutim, mnogi je znaju više kao pravi “mali skandal”, jer je zarađivala više na skandalima nego na glazbi, barem u posljednje vrijeme, jer svoju posljednju pjesmu snima i objavljuje više od 3 godine, ali od tada sudjeluje u više skandali, od kojih je najveća navodna afera s Ognjenom Vranješom.

Ova afera uzrokovala joj je velike probleme kako u privatnom životu tako i u medijima, jer je gotovo razapet. Danima je to bila glavna tema svih pisanih i video medija, a Vranješ je samo potpalio vatru dodajući još „dokaza“. Do danas Jelena negira da je išta od toga istina, a nakon toga svaki je nastup bio povezan s napadima koje je doživjela. Tako je prošle godine, kada je trebala nastupiti na ulaznom festivalu, pripremila predstavu u kojoj je ležala na bolničkom krevetu u ružičastoj haljini, s defibrilatorima u rukama, navodno pokušavajući vratiti sebe u život. To je objavila i na društvenim mrežama i isprva izazvala šok svim svojim sljedbenicima.

Naime, danas je ponovno podijelila sjećanje na ovaj nastup, a mnogi obožavatelji odmah su se uplašili jer su isprva svi vidjeli Karleušu u bolničkom krevetu, a onda su se prisjetili da je to zapravo njezin uvodni nastup. Inače je poznata po tome što puno ulaže u svoje nastupe i po tome što je u tom pogledu odličan profesionalac i uvijek želi dobiti spektakl.

LEAVE A REPLY