Doktorica iz Srbije napisala JEZIVU OBJAVU: Ljudi, EVO šta je PRAVA istina, ovo se krije od VAS! Haos

0
6387

Virus corone zahvatio se u cijeloj regiji, ali čini se da je Srbija ovoga puta posebno pogođena. Naime, u prilično kratkom vremenu nakon što su mjere ublažene, u nekoliko gradova su izbila nova žarišta, a najgore je tada bilo u Novom Pazaru, dok je sada najkritičnije u Beogradu. Ministar zdravlja u više je navrata izjavio da su kapaciteti u Beogradu pretrpani i da sada moraju slati sve više bolesnih bolesnika u bolnice u Požarevac i Smederevo, kako bi imali dovoljno prostorija za teže slučajeve.

Sada je i dr. Danijela Musulin iz novosadskog Doma zdravlja također najavila da je apelirala na sve građane da se počnu ponašati odgovornije, jer epidemija bjesni sve više i više. Naime, rekla je da su ona i njezini kolege “u paklu” zajedno sa svojim pacijentima i da ulažu nadljudske napore kako bi ih održali u životu, a nažalost umiru i liječnici koji pokušavaju spasiti pacijente. Doktorica Daniela rekla je da im ponestane energije, da su iscrpljeni, umorni i više ne mogu pozitivno razmišljati ni o čemu.

Također se osvrnula na pacijente koji su na respiratorima i rekla da nitko ne zna kako su i da ne želi ni govoriti o njihovim šansama za preživljavanje. Dr kaže da je duboko uzdrmana smrću svog dragog kolege koji je umro spašavajući druge, ali on nije jedini. Kaže da ubija volju čak i kad vidi kolegice na zaraznom odjelu, a jedan od njih je na odjelu intenzivne njege 18 dana. Sve je manje razloga za smijeh, za jelo, za bilo što. Stoga je još jednom apelirala na građane da ne budu neodgovorni i da zaborave na proslave, ručkove, bazene i druge stvari, ako ne i za sebe, onda i za ljude oko sebe.

LEAVE A REPLY