(video) VUČIĆ poslao žestoku PORUKU: OVE REČI izazvale su totalni HAOS – LIČNO ĆU PRENOĆITI OVDE, ništa mi ne možete!

0
1933

Ovih je dana predsjednik Srbije Aleksandar Vučić svojim izjavama izazvao pravu oluju u javnosti, što je na kraju rezultiralo protestima koji su se sinoć dogodili ispred Skupštine Srbije. Naime, prosvjed se navodno dogodio zbog najave uvođenja policijskog sata za vikend, iako Vučić smatra da ta priča ne pije vodu. Prema njegovim riječima, to je zapravo vrlo organiziran skup čiji je cilj narušavanje mira i stabilnosti Srbije.

Rekao je to tijekom obraćanja medijima kako mu je jasno da neki sada izražavaju svoje frustracije zbog nedostatka popisa za parlament na nasilni način, a svaku novu smrt vide kao priliku za političke poene. Kaže da mu to uopće ne smeta, ali da neće dopustiti da budu ugrožena državna tijela poput policije, koja rade na zaštiti svih građana. Također je rekao jednu zanimljivost, a to je da on zna da u ovaj prosvjed nisu uključeni samo kriminalni čimbenici, već i ljudi izvana. Kaže da je tim činom želio naštetiti ugledu Srbije i dodatno zakomplicirati pregovore u Bruxellesu i Parizu.

Vučić je istaknuo da je “najsmješnije vidjeti kako neki navodno liberalni mediji iz regije i neki koji su antisrpski i od nas samo traže priznanje, hvale Ljotića, stoje na strani onih koji su provalili u skupštinu i zahtijevao da ne bude razgovora o Kosovu , ubiti mitrane, ukinuti mrežu 5G kakvu nemamo i proglasiti Galilea ludim jer misle da je zemlja ravna ploča. Naglasio je i da je ponašanje policije u skladu sa zakonom, jer ne postoji druga opcija da se zaustavi baklja i kamenovanje, te rekao da se ne boji. prosvjed, a po potrebi će provesti noć u parlamentu.

LEAVE A REPLY