Trese se estrada: Na sve strane cipela, gaća i uložaka – žena prevarila Lazića, bijesan folker sve detalje otkrio

0
5342

Darko Lazić jedan je od najpopularnijih folk pjevača danas, ali nažalost njegova popularnost ne temelji se samo na hitovima koje je pjevao, već i na lošim stvarima koje su mu se dogodile u privatnom životu. Naime, već dugo se šuška da ima puno dugova, a onda se dogodila nesreća iz koje je jedva pobjegao živ. Cijeli se život borio s težinom, a najviše kilograma dobio je nakon nesreće.

Međutim, Darko je odlučio promijeniti svoj život, pa je prvo smršao oko 60 kilograma, a sada je snimio i video za svoju novu pjesmu. Naime, odlučio se ponovno posvetiti karijeri i čini se da mu dobro ide. Tijekom sinoćnjeg gostovanja u emisiji Ami G otkrio je neke zanimljivosti iz snimke videa, pa je spomenuo i da je njegova zaručnica Marina Gagić imala debitantski nastup u tom videu. Naime, u spotu je odigrao jednu od glavnih uloga, a Darko kaže da mu nije bilo lako.

Naime, u spotu se pojavljuju neke provokativnije scene s drugim muškarcem, a Darko je rekao da mu nije prijatno gledati, pa ni tada nije htio biti na setu. Kaže da je jednom kada je došao i pronašao pravi prizor: “Dolazim popodne, idem na pozornicu, vidim bačene stvari, haljine, hlače, cipele.” Iako je u početku bio prilično šokiran, pohvalio je svog zaručnika rekavši da je ona odlično obavila, iako je bio je to prvi put da se našla u takvoj lomi

LEAVE A REPLY