EVO DATUMA KADA ĆE SE ZAVRŠITI EPIDEMIJA KORONE: Naučnik je objavio novo otkriće, RANIJE je nego što mislite!

0
11515

Ugledni inženjer Petar Kočović najavio se u medijima izvanrednim otkrićem! Naime, on je glavni tvorac matematičkog modela epidemije corona virusa koji trenutno pustoši cijeli svijet, uključujući i naše područje. Naime, ovaj je znanstvenik smislio proračun kako bi kraj epidemije mogao biti već u kolovozu (augustu). Njegove početne najave o kraju epidemije bile su za 06.08 ali ipak sada neki govore kako je vjerovatno prema novom proračunu u aprilu iduće godine.

Međutim, danas je rekao da su najave bile od jučerašnjeg dana, a rekao je da je napravljen propust s novim podacima za dan kada su rezultati objavljeni, što znači da prema novom proračunu, kraj je u travnju (aprilu) sljedeće godine. Naime, on uzima u obzir podatke o dnevnom broju zaraženih, ne vodeći računa o pokojnicima, onima koji su se oporavili, jer je najvažnije smanjiti trenutno zaražene na minimum, a time i smanjiti stopu smrtnosti. Slijedio je izjave velikih institucija poput Imperial Collegea, Oxforda, Sveučilišta u Singapuru i drugih, i vidio kako dolaze do vrlo sličnih rezultata.

Vođeni podacima WHO za Srbiju i onim što je objavilo Ministarstvo zdravlja došli su do otkrića da prvi val završava 26. svibnja (maja), a započeo je 6. ožujka (marta). Ono što je u tome najveći trik je Gaussova krivulja, koja nikada ne predviđa nulu, ali ide 1 na milijun kao u industriji, pa se izračunava da će biti oko 7 od 7 milijuna zaraženih, a to bi moglo biti 20 , i na kraju su se približili broju 18.

Međutim, 29. svibnja (maja) sve se pokvarilo, pa sada proračun ovisi o situaciji koja se događa u narednim danima. Ako se rast nastavi, ovo će se razdoblje sigurno produžiti, ali ako se broj počne smanjivati, travanj je siguran kraj ove epidemije.

LEAVE A REPLY