ORI SE SVE – Šešelj novu djevojku ima, past ćete na dupe kad vidite o kome je riječ

0
3156

Vojislav Šešelj jedna je od najkontroverznijih javnih ličnosti u Srbiji kao osnivač Srpske radikalne stranke, ali i kao osuđeni ratni zločinac. Mnogi Šešelju poznaju i kao četničkog vojvode i bivšeg potpredsjednika Vlade Srbije. Šešelj je kontroverzan i zbog načina na koji komunicira i s medijima i s političkim protivnicima, jer nikada nema dlake na jeziku.

Usput, njegov sin Nikola Šešelj nije bio toliko poznat javnosti sve dok se nije upustio u stvarnost vode. Naime, i on je postao dio reality showa kao Šešeljev sin, a navodno je bio toliko šarmantan da su mnoge djevojke “poludjele” za njim. Iako je bio u vezi s nekoliko djevojaka, a zadnja s kojom je u stvarnosti bila Jelena Ilić, ovaj put nije htio ponovo krenuti tim putem. Naime, kako javljaju mediji, mladi Šešelj vrlo je aktivan na društvenim mrežama, pa je stavio ljubavnu pjesmu i označio Biljanu.

Za one koji ne znaju, Biljana je djevojka s kojom je Nikola bio u vezi prije nego što je ušao u reality show, kada su raskinuli, ali čini se da se između njih probudila ljubav. Biljana nije dio javnosti i čini se da ne voli previše biti izložena u medijima, ali vjerojatno će se morati naviknuti s obzirom da je Nikola medijska ličnost. On je inače velika podrška ocu u njegovoj političkoj karijeri, a hoće li se definitivno baciti u te vode, ostaje nam za vidjeti u budućnosti.

LEAVE A REPLY