Vreli snimak ANE BRNABIĆ procurio – kao od majke rođena – u šoku svi kad su vidjeli na šta liči (video)

0
8416

Premijerka Ana Brnabić jedna je od najpoznatijih političarki u regiji, jer je u vrlo mladoj fazi postala premijerka Srbije, a vidi se da snažnom rukom vodi Srbiju. Već je postigla puno u svom mandatu, a Aleksandar Vučić također je zadovoljan njenim radom, zbog čega će on ostati na svojoj poziciji. Inače, Ana je poznata po svom ozbiljnom stavu i velikom profesionalizmu, no čini se da se i ona s vremena na vrijeme voli opustiti.

Premijer Srbije vrlo često voli provoditi ljeta u Hrvatskoj, što je i logično imajući u vidu da dolazi iz Krka, gdje ima obiteljsku kuću. Poznata je i po tome što ima partnera Milicu, s kojom je imao dijete. Krčana često viđaju Krčani tijekom ljeta, a nedavno se na društvenim mrežama pojavio video tijekom njezina ljetnog odmora 2010. godine. Premijerka ne voli puno govoriti o svom privatnom životu i uvijek drži svoju intimu do sebe, ali svaki njezin korak je praćen otkako je dobila ovu državnu poziciju.

Tako se u videu vidi premijerka, koja je u to vrijeme bila mlada djevojka, razgovarajući s policijom dok je bila na brodu. Nitko je nije vidio u takvom izdanju otkad je postala premijerka, a budući da tada nije imala tu funkciju, videozapis do danas nije bio toliko zanimljiv. Ipak je i ona jednostavno muškarac, pa ne čudi što se i ona voli povremeno opuštati, pogotovo za vrijeme praznika, a moramo priznati da je tada izgledala sjajno, a vjerojatno i nije mnogo drugačije.

LEAVE A REPLY