Čolina mezimica promijenila lični opis – nije bila ni prije ljepotica, a kad vidite sad, okrenuti će vam se želudac

0
5392

Zdravko Čolić sigurno je jedan od najvećih pjevača koje je Balkan producirao, a njegova je popularnost i danas vrlo velika. I mladi i stari znaju pjevati njegove velike hitove, kojih ima u izobilju. Iako Čola ima reputaciju velike zavodnice žene, a može se čak i zvati balkanski Don Juan, on je dugi niz godina u sretnoj vezi sa suprugom, koju u javnosti drži do maksimuma.

Čolić nikada nije želio izložiti svoju obitelj javnosti jer smatra da za to nema potrebe i da im to može samo naštetiti, ali čini se da njegova starija kći ne misli tako. Postala je vrlo popularna na društvenim mrežama gdje se često pojavljuje u provokativnim izdanjima, a Čola joj ne može ništa jer je postala punoljetna. Vrlo često se zna hvaliti nekim skupim stvarima, za koje Čola redovito daje svoj novac. Sada je ponovno iznenadila javnost kad se pojavila u novom izdanju.

Iako se još nije odlučila slijediti očevim stopama, čini se da pozornost javnosti ne smeta pa rado dijeli sve iz svog života s velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama. Tako se nedavno pohvalila promjenama u svom izgledu koje je napravila, pa više nije plavuša, već je obojena smeđom i nadogradila kosu.

LEAVE A REPLY