Cijeli region ju ismijava – voditeljica državne televizije se propisno osramotila, usijale se društvene mreže

0
2610

Medijskim radnicima se često događa da u programu naprave određene gafove, što je potpuno normalno s obzirom da svi povremeno prave greške, ali s obzirom na to da su pred kamerom, njihovi se gafovi odmah znaju. Takve provale su jednostavno dio posla, ali postaju vrlo popularne na društvenim medijima i pamte ih stoljećima. Danas se ništa ne može sakriti, pa njihovi tragovi ostaju zauvijek popularni svuda.

U posljednje vrijeme su česta klizanja na državnoj državnoj televiziji, a obično se događa da njihova kamera ostane nakon vijesti ili da ne kažu voditelju da je snimanje započelo, pa se događaju i neke smiješne scene. Tako se voditeljica RTS-a malo zbunila kad je najavila Petrovski post. Naime, ona je izjavila da je “Petrovaradinski post u tijeku, a za razliku od velikog uskrsnog posta na stolu možete …” To su mnogi odmah primijetili i na društvenim mrežama objavili video s različitim komentarima.

Neki od najsmješnijih komentara na društvenoj mreži Twitter bili su: “Brzo postižem samo Kalemegdan”, “Kada počinje Veliki Liman?”, “Kada će brzo Sremsko Karlovac?”, “Ne mogu čekati brzi Gucan”

LEAVE A REPLY