0vaj predmet privlači n0vac kao Iud: Stavite ga ispod kreveta i samo gledajte - pare će vam brzinom munje dolaziti u novčanik - supercarobnisvijet.com

0vaj predmet privlači n0vac kao Iud: Stavite ga ispod kreveta i samo gledajte – pare će vam brzinom munje dolaziti u novčanik

Kada mi ležimo u krevetu, onda u toku dana odmaramo ili nakon što idemo spavati, onda se upija energija u kojoj se mi nalazimo prema feng šui pravilima, a kako oni nalažu, ispod kreveta se ne bi trebalo nalaziti ništa osim jednog izuzetka. Taj prostor ispod kreveta bi prema ovim pravilima trebao biti otvoren i ljudi praktikuju da ispod kreveta oni stavljaju neke stvari, ali je to ipak greška.

Ako želite da imate dobar protok energije u vašem domu, onda vi ne bi trebali ispod kreveta ništa držati osim jednog predmeta, a to je zapravo kutija u kojoj ćete čuvati stvari i ona treba biti drvena.

Što se tiče toga šta ćete staviti u tu kutiju, onda sebe morate zapitati šta će vas da učini sretnima. Vi onda izaberite predmete za koje vi mislite da će da vam unesu pozitivnu energiju te što to sami želite i to vam trebaju biti predmeti koji predstavljaju životne želje i sklonosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.