U staračkom domu umrla – tužna sudbina najpoznatije SRPSKE PJEVAČICE – umrla joj kćerka u 27.godini, doživjela moždani, izgubila je muža, HOROR PRAVI (video)

0
5167

Vera Ivković bila je jedna od najpopularnijih folk pjevačica na ovim prostorima 1980-ih, kada je dosegla vrhunac karijere, a 2012. godine umrla je u staračkom domu, potpuno sama i zaboravljena od svih, a smrt ju je pogodila. mnogo ljudi na Balkanu, pa su se svi s pravom pitali kako je jedna takva pjevačica završila svoj život na takav način

Vera je živjela u Rumi, a na njezinu karijeru i život negativno je utjecala činjenica da je vrlo rano izgubila kćer Maju, koja je umrla u dobi od 27 godina od posljedica teške bolesti, a Vera se nakon toga nikad nije oporavila. , Nakon toga zdravlje joj se počelo pogoršavati, pa je 2006. godine preživjela teški moždani udar, a nakon godinu dana smještena je u sremski centar gdje je imala stalnu medicinsku njegu.

Verin unuk Danilo također je puno otkrio o tome, rekavši da je njegova majka imala lupus i da je umrla vrlo rano, te da mu je smrt bila vrlo teška, ali da se njegova baka Vera nikad nije oporavila od tog gubitka.

LEAVE A REPLY