NIKO OVO NIJE SLUTIO! Imamo OCJENE iz indeksa Aleksandra Vučića, Srbija u NEVJERICI

0
3281

Aleksandar Vučić je možda naj spomenuti predsjednik u cijeloj Europi u posljednja dva mjeseca, čovjek koji je neprekidno bio u središtu javnosti i koji je oduvijek bio predisponiran za svoj narod. Upravo u svojoj borbi protiv slave 19, dobio je puno bodova i opet je izbor broj 1 na predstojećim izborima. Ako tome dodamo još 100 eura pomoći građanima Srbije, onda se sa sigurnošću može reći da u cijeloj Srbiji, ali i regiji ima više obožavatelja nego mrzitelja.

Mnogo se zna o njegovom privatnom životu koji je ljubomorno čuvao od javnosti, ali Dragan Đilas i drugi poput njega učinili su sve kako bi saznali o svojoj djeci. Prilično prljava igra opozicije natjerala nas je da znamo njihov DNK, a njegovi roditelji također non-stop u medijima, želeli ili ne, znaju gdje su zaradili mirovinu i sve ostale detalje vezane uz njih.

No, s obzirom na to da je vrijeme izbora, svi prolaze kroz sve i svašta, tako da je došlo do kakvog je učenika Aleksandar Vučić, sve je zanimalo je li on zaista toliko student koliko se hvali. Aleksandar Martinović, zastupnik u Skupštini Srbije, došao je na ocjene na Pravni fakultet, gdje je zaista bio jedan od najboljih studenata. Miroljub Labus bio je njegov glavni profesor, njegov politički protivnik, a činjenicu da je stvarno dobar pokazali su podaci iz prosjeka 9,44 o pravu, što ga čini jednim od najboljih u povijesti ovog vrlo poznatog fakulteta. Što mislite o Vučiću?

LEAVE A REPLY