ISPLIVAO DO SADA NEVIĐENI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ! Sva je u crnom dok radi ono po čemu se pamti! (VIDEO)

0
519

S vremena na vrijeme, na njenom službenom kanalu YouTube pojavljuje se video koji dosad nije viđen

Iako nije bila s nama četiri godine, njezini obožavatelji ne dopuštaju da ova talentirana pjevačica padne u zaborav. S vremena na vrijeme, na njenom službenom kanalu YouTube pojavljuje se video koji dosad nije viđen.

Jučer je postavljena jedna od reprodukcija, nastala prije sedamnaest godina, kada je osamnaestogodišnja Jeca Krsmanović izdala svoj drugi album za Grand Production. Na njemu možemo vidjeti slatku mršavu djevojku s kosom preko leđa. Pjevala je svoj hit “Zdravo mali jedan” zajedno sa Stojom Novaković, Indirom Radić, Zoricom Marković, Natašom Đorđević i Suzanom Jovanović. Ovaj video ide u prilog tome da je Jeca maher za dobru atmosferu.

Njene kolege bile su na nogama cijelo vrijeme dok je pjevala. Svirali su i smijali se, zajedno proslavljajući Novu 2003. godinu. Nakon ovog videa Jeca je doživjela obiteljsku tragediju. Otac joj je umro od raka. Prestala je pjevati. Kako je i sama rekla, glas joj je umro zajedno s ocem. Pogledajte kako je izgledala Jelena Marjanović, tada Krsmanović, kada su je uspoređivali s Cecom Ražnatović i predviđali joj zlatnu karijeru.

LEAVE A REPLY