Ceca SMRVLJENA bolom, UMRO JE! Velika žalost u Cecinoj kući: Folk veličina objavila pretužnu vijest sa POTRESNOM PORUKOM

0
4936

Ovih dana Ceca Ražnatović nalazi se u epicentru događaja jer se sprema postati baka, naručila je kolijevku izrađenu u ručnoj verziji, prema njenim idejama, a napravljena je u zlatu. Njegova cijena prelazi nekoliko tisuća eura. Pobrinula se i da cijela vila u Ljutici Bogdana bude na vrijeme dezinficirana, jer danas njih dvoje dolaze iz Titela.

Bogdana Rodić već je ušla u 9. mjesec, a rok joj je 10. lipnja. Posljednja dva mjeseca bili su u Titelu, čuvajući njezinu trudnoću od moguće infekcije coronavirusom. Svo vrijeme je bila sa sestrom Lidijom i obitelji, tako da joj nije dosadno posljednja 2 mjeseca.

Također je vrlo dobro poznato da su Ražnatovići ljubitelji pasa kao kućni ljubimci. Veljko je u tom pogledu vrlo brutalan, jer voli pseće tuče, pa voli pit bull, dok Anastasia i Ceca još uvijek vole pudle i imaju ih pet u kući. Međutim, ovih dana Ceca je na Instagramu objavila šokantnu sliku na kojoj je rekla da se njen dugogodišnji član obitelji Cukica Vito preselio u drugi svijet.Ona je objavila njegovu fotografiju s vrlo emotivnom porukom, na kojoj je pisalo “Zbogom naša, ali dobra Vitice”. Uz ovu poruku, objavila je puno tužnih emotikona, a svi oni koji su joj vrlo bliski rekli su da joj je ovo vrlo teško emocionalno podnijeti. Čuvao je njezino društvo, kad njih dvoje nije bilo u kući, spavao bi s njom i slijedio je po cijeloj kući. Mislimo da će s Dolovim unukom vrlo brzo zaboraviti na Vita i posvetiti se nekim važnim životnim vrijednostima.

LEAVE A REPLY