Brena kupila sinu poklon od 130.000 Evra, a onda ŠOK! VRATIO JOJ POKLON, neće više da bude MAMIN SIN! EVO šta je majkara pazarila svojoj curici

0
1078

Prije nekoliko dana pisali smo o sinu Lepe Brene, Stefanu Živojinoviću, i njegovom samcu. Živi od danas do sutra, svog partnera smatra čarapom, a sada se odlučio za jednog s kojim je očito u emotivnoj vezi, ali to ipak vješto skriva. Uhvaćeni su u činu, ako ona napusti njegov stan, a Lepa Brena poludjela je kad je pročitala tko je to.

Izjavila je da je dobra djevojka za vezu, ali još uvijek nije vrijeme da se on oženi. Tamo se malo izdala, jer je očito da je Lepa Brena poznata po inzistiranju da se što prije udruži i vjenča. Svi u Srbiji znaju da je Stefan pravi razmaženi mali sin i vrlo je teško izaći iz tog začaranog kruga, svega što vas prati u životu, a s tom činjenicom je vrlo teško živjeti.

Lepa Brena nastavlja svojim tempom, slavi svoj 28. rođendan, a ona mu je kupila Porsche Panamera za 130.000 eura. Nije mogla podnijeti taj datum, parkirala je automobil u dvorištu svoje vile na Bežanijskoj kosi i pozvala Stefana na ručak koji živi u Voždovcu. Svi su očekivali da će skočiti od radosti, ali nije bilo tako. Filip i Prija bili su prisutni i na tom ručku, a on ga uopće nije želio ponijeti, jer je želio skinuti nadimak mama i tata. Međutim, njegov brat i Lepa Brena nagovorili su ga i on je na kraju uzeo ključeve automobila. Što mislite o Stefanu?

LEAVE A REPLY