Svi se sjećamo ovog mladića iz TUZLE koji je plakao u GRANDU jer je siromašan – evo šta se s njim desilo

0
855

Zvezde Granda su najgledaniji muzički program u regiji, a imali smo priliku do sad da vidimo mnogo toga, ipak jedan od upamćenih nastupa je imao i ovaj rođeni Tuzlak, po imenu Almir Zukić, to je mladić koji je prije dvije godine bio u takmičenju Zvezde Granda.

Svoju hrabrost je tad podijelio kad je odlučio podijeliti tužnu priču na koju niko nije mogao ostati imun, ni oni sa najjačim srcem.

Tad je ovaj mladić rekao da živi u lošoj finansijskoj situaciji, da je znao kao dječak raditi zadaću pod svijećom jer nisu imali struje, kasnije je rekao da je on samo običan momak, da nije nikakva zvijezda, ali da će svoje snove slijediti, da će se truditi ostvariti ih u životu.

Nakon prvog kruga, mnogi su dolazili pružiti mu podršku, svi su tu sad, a kad ih je trebao, nikog nije bilo tu. Prije su svi od njega bježali, stidjeli su ga se, a smijali također radi njegovog finansijskog stanja. Patio je u školskim danima mnogo, šta god mu se desi u životu, ali nema veze, navikao je kako je njegov život gorak i loš, i da će ga podnijeti.

LEAVE A REPLY