POZNATA srpska pjevačica imala STRAŠNU SAOBRAĆAJKU! Policija na licu mjesta, svjedoci se za GLAVU UHVATILI (VIDEO)

0
1124

Nastavljamo u znaku prometnih nesreća koje su sve učestalije u cijeloj regiji. Činilo se da ljudi čekaju da prođe izolacija, a onda su samo zakoračili na brzinu, a samo ne gledaju gdje i kako voze. Danas jedna pjevačica uopće nije bila oprezna i doživjela je prometnu nesreću, a samo je ona kriva za sve navedeno.

Nitko to ne bi znao od javnosti, da ekipa lovaca na paparazzo nije bila za petama poznate srpske pjevačice Stoje, koja je stajala s prijateljem u blizini kioska brze hrane kako bi kupila hamburger, a u tom je postupku izazvala prometnu nesreću. Ušla je u svoj džip i započela kretanje unazad, te je svom snagom udarila u parkirani automobil, pokazujući da joj je loše kod vožnje unazad.

Stoja je izašla iz džipa, pogledala automobil koji je udario, hladno sjela i odvezla se kao da se ništa nije dogodilo. Recimo da je pobjegla s mjesta događaja. Što mislite o njezinoj akciji? Ubrzo je dobila poziv, jer je najvjerojatnije snimila ono što radi. Kad se vratila, tamo ju je čekao vlasnik automobila, a sa suprugom je stigao i njezin suprug Igor, koji je bio tamo da umiri situaciju. Tamo je bila i prometna policija, Stoja je potpisala potrebne papire, dobila prekršajni nalog, a zatim ušla u džip i otišla u nepoznatom pravcu sa suprugom. Što mislite o takvim situacijama na parkiralištu? Je li u redu udariti nekoga i samo pobjeći s mjesta događaja? Što bi ti napravio?

LEAVE A REPLY