Desilo se ono najgore, ŠOK: Estrada u suzama, EVO ZADNJIH INFORMACIJA o Šemši

0
18315

U nastavku malo s lokalnom pozornicom i pjevačicom koja je u posljednje vrijeme pomalo ilegalna, ali kad se spominje njeno ime, tada ustaje i klanja se, a radi se o Šemsi Suljaković. Svi znaju njezine pjesme, a postala je poznata 80-ih s Južnim vjetrom, a od tih pjesama živi i danas. Održao je nekoliko koncerata, a uglavnom živi od autorskih prava kao i na You Tube platformi i prava koja ima od google korporacije.

Prije nekoliko dana imala je veliki intervju u kojem je navela svoje dvije najgore stvari koje je doživjela u životu, a to je smrt majke, kao i veliki zdravstveni problem koji se dogodio 2008. godine, kad je dobila srčani udar. Sve se dogodilo u Australiji na jednoj turneji, a bila je daleko od svog doma i obitelji. Srećom u gradu u kojem je nastupala voditeljica klinike bila je na njenom koncertu, a naš čovjek je iz ovog kraja.

Napravio je stent za nju i dao joj čitav snimak na CD-u. milovali su je kao malo vode na dlanu. Dobila je ogromnu sobu, a njezine su se pjesme svirale na zvučniku. Rekao je da je ona velika zvijezda i da je zaslužila kraljevski tretman. Osvrnula se i na današnju glazbenu scenu. “Srećom, osigurala sam se na vrijeme. Kome bih danas trebao pjevati? Pogledajte kako sve to izgleda. Pjevač je poput žutih mrava. Djeca pjevaju na vašoj cijevi, ne daj Bože kakva je danas scena i kakve su pjesme, to nikad u životu ne bih pjevao “, zaključila je Šemsa Suljaković.

LEAVE A REPLY