Američki mediji ZAPRIJETILI! Balkan će u plamenu završiti, ako se OVO DESI

0
1918

Danas smo o temi koja je uvijek zanimljiva svim medijima, a to je Blakan koji se bez razloga jednom nazvao bačvom baruta. Danas ćemo se dotaknuti teze američkog ekonomiste koji se uvijek dotaknuo osjetljive teme, a to je ona između Kosova i Srbije. Izjavio je da je najbolja moguća kombinacija razmjena teritorija i tada neće biti problema. Sama smanjivanja nacionalnih granica bila bi više nego sigurnija za sve stranke, koje su u ovom slučaju više nego nezadovoljne.

U uvodnom dijelu ovog članka koji je napisao stoji da je Albanija proglasila neovisnost prije 10 godina i da žive jako lijep život, dok su Srbi zarobljeni u enklavama. Dalje navodi da Srbi koji žive u Bosni i Hercegovini imaju svoj entitet, Republiku Srpsku. Imamo i Albance koji žive u Srbiji, a ipak imaju svoju državu, pa je, prema njegovim riječima, najlogičnije razmijeniti same teritorije. Je li to dovoljno i normalno?

Po istom su principu 1923. godine Turska i Grčka dogovorile razmjenu teritorija u koje je bilo uključeno preko 2 milijuna ljudi. Ovaj sustav i princip pokazali su se više nego dobri za obje strane.

LEAVE A REPLY